Cuina semi-oberta al centre de Barcelona

Una solució d'estil nòrdic

Per a aquesta cuina es va plantejar que havia de obrir-se al saló d’ una forma original i adaptada a les necessitats de la família. En aquest sentit des Vertex es va dissenyar un espai de cuina semi-oberta, generant una obertura en la paret que separa la sala de la cuina per convertir-la en una finestra passa-plats, i també per les dues portes corredisses.

La cuina és sense tiradors i l’acabat és en laca blanca, amb taulell de treball en Silestone Blanc Zeus mat. És d’estil molt neutre i 100% funcional, on el passa-plats i els mobles de la zona de cafetera es van pensar en fusta clara, aportant calidesa, però sense ser massa invasius. La prolongació de l’illa en barra -taula li dóna aquest doble joc de combinar la zona de preparació i la zona de menjar, on gaudir el preparat. En definitiva, és un espai creat per compartir amb la família i els amics, on poder barrejar i viure tant el cuinat, com el moment d’esmorzar, dinar o sopar. Una cuina per ser viscuda, molt estil Vertex.