Reforma d’un pis familiar a la ciutat

Buscant la llum

La reforma d’aquest pis a la zona Eixample barceloní es va plantejar des del principi amb un objectiu clar: fer que la llum concentrada al final de l’habitatge, banyés tot el pis. S’ha aconseguit així, que des que s’accedeix al pis la llum estigui present i es pugui veure un espai obert que abans estava tancat.

Seguint aquesta mateixa intencionalitat, es van pensar uns espais blancs i neutres per absorbir la llum que entra pel finestral de la sala, i per trencar amb el fred del blanc i el formigó dels pilars que es van conservar per actuar també com a element decoratiu, es instal·lar el paviment de fusta.

La cuina, el Model IRIS color Blanc de Mobalco i amb taulell de treball en Silestone Blanc Zeus, és un espai obert, per poder compartir estances, perquè els membres de la família comparteixin més temps junts i que no hagi barreres. Al bany, es va aplicar el mateix criteri: un espai blanc i net, trencat pel moble de fusta. Una part del bany amb un fals sostre que té un aleró, on va integrada la llum general.