Una casa que mira al mar

Unificació de volums

El projecte d’aquesta esta casa es va centrar en la transformació d’una arquitectura amb molts volums i desnivells, pròpia dels anys 70, a través de la redistribució i ampliació d’espais interiors i de l’aplicació del color blanc per conferir una harmonia i un esperit més tranquils.

Situada a Aiguablava, lloc que reuneix totes les virtuts de la Costa Brava catalana, la casa es va obrir al mar i es va unificar des del seu exterior, on es van introduir tendals, jardineres i canelobres exteriors que s’integressin en la vegetació del terreny; fins al seu interior, on es van convertir els espais fragmentats en un ambient diàfan i lluminós, amb ple protagonisme del blanc tant a fora com a dins. Façana i terres, fusteries i mobiliari, accessoris dintre i fora de la casa es van tenyir d’aquest color que va aportar una consonància reposada a l’habitatge.