A kitchen design flooded with light

Enjoying cooking without sacrificing comfort

The waste of light in a sea-oriented construction in Platja d’Aro is the centerpiece of a kitchen design in which we wager for the personality of wood and earth colors. Made of laser and horizontally laminated walnut veneer, among his most personal details is enabled the breakfast nook area with two shelves-columns of 5 cm and LED lighting in the work area.

In the central island, the Dekton top, along with the marble floor, serves as a bar and allows the installation of two stools next to the cooking area. This detail is achieved by dividing the storage space and leaving the interior drawers average size and smaller on the outside.

Miele’s home appliances and the Liebherr’s wine cellar complement the charm of this kitchen design intended for gourmands. For Loida Ruiz, interior designer responsible for the project explained that “by having such a bright space can opt for wood and clay color for the furniture.” The result is a warm and full of light in the kitchen to enjoy cooking without sacrificing comfort and design.

Client: MIRFER construction and PROMIR Habitatge SL.
Architect: Alexandre Sangenís.
Photograph: Gonzalo Höhr.